Ostosraha kulutusluotto on Suomen suosituin laina

Ostosraha on 400-5000€ vakuudeton kulutusluotto, jolle voi saada 12-72 kk takaisinmaksuajan. Lainan kiinteä vuosikorko on 24,9% ja se pysyy saman suuruisena koko laina-ajan. Ostosraha on OPR-Vakuus Oy:n omistama kulutusluottoja tarjoava palvelu. OPR-Vakuus Oy on perustettu vuonna 2005.

Lainaa voivat hakea 20-75 vuotiaat Suomen kansalaiset, jotka asuvat Suomessa. Lainanhakijoilla ei saa olla maksuhäiriömerkintää sekä hakijalla on oltava käytössä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne sekä matkapuhelin.

Lainaa myönnetään porrastetusti siten, että 20 vuotiaat voivat saada 400€ lainan ja 21-75 vuotiaat 400-5000€ lainan. Lainanhaku onnistuu, kun täytät lainahakemuksen Ostosrahan verkkosivuilla. Lainahakemuksen voit lähettää milloin vain. Saat lainapäätöksen heti, kun olet lähettänyt hakemuksen ja rahat saat tilille 15 minuutin sisällä. Kulutusluottohakemukset käsitellään lainapalvelun aukioloaikoina.

Aikaisemmin otettua lainaa voit myös korottaa, jos olet maksanut 30% aikaisemmasta lainasta tai vähintään kuusi kuukausierää.

Ostosraha-kulutusluotto maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä laskulla, jonka saat joka kuukausi kotiin. Voit myös pyytää laskun toimitettavaksi sähköpostiin, e-laskun tai laskun NetPosti-palveluun.

OPR-Online sekä lainapalvelu ovat avoinna 24/7. Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 8-22.00. Puhelimella voit tavoittaa sen arkisin 8-20.00 välillä. Laskutuspalvelu on avoinna arkisin ja lauantaisin. Perintään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Svea-perintään, joka on avoinna arkipäivisin.

Leave a Comment