Miten löytää paras pikavippivertailu?

Netistä löytyy nykyään erilaisia pikavippivertailusivustoja vähintään yhtä paljon, kuin itse pikavippipalveluitakin. Kuten myös pikavippipalveluissa, on vippivertailuissakin paljon eroja, välillä jopa todella huomattavia. Hyvän pikalainavertailun löytäminen ei kuitenkaan ole kovin vaikeaa, kun vain tietää mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Googlesta löytyy todella paljon pikalainoja käsitteleviä sivustoja. Lähes kaikki näistä kutsuvat itseään vertailusivustoiksi, vaikka suurimmasta osasta juuri vippivertailu puuttuu todellisuudessa kokonaan. Onhan sivustoilla kyllä esiteltynä eri pikavippipalveluita ja kerrottu niistä jopa varsin paljonkin, mutta erityistä pikavippien hintavertailua ei sitten ole lainkaan. Allekirjoittaneen mielestä tällaisia sivustoja ei voi kutsua vippivertailusivustoiksi.

Hyvän pikalainavertailusivuston edellytyksenä on tietysti ensinnäkin, että sitä päivitetään riittävän usein. Sivusto voi olla muuten miten hyvä tahansa, mutta jos sitä ei päivitetä riittävän usein, ovat tiedot varsin nopeasti vanhentuneita ja täten täysin kelvottomia. Kukaan ei halua tietää minkä hintaisia lainoja jostakin tietystä vippipalvelusta on saanut vuosia sitten, vaan jos vippejä vertaillaan, halutaan vertailla ajantasaisia hintoja.

Hyvässä pikavippivertailussa on vertailtuna ainoastaan Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin hyväksyttyjen luotontarjoajien lainoja. Suomen laki edellyttää, että kaikkien pikavippipalveluiden tulee olla hyväksytty kyseiseen rekisteriin, jotta ne saisivat harjoittaa liiketoimintaa Suomessa. Poikkeuksena kuitenkin Finanssivalvonnan alaisena toimivat palvelut, joiden ei tarvitse rekisteröityä Luotonantajarekisteriin.

Luotonantajarekisteriin kelpuutetaan vain luotettavat pikalaina-alan toimijat, joten voit varmasti asioida turvallisin mielin missä tahansa palvelussa, joka kyseiseen rekisteriin kuuluu. Jos jokin palvelu ei kyseiseen rekisteriin kuulu, on sellaisen palvelun suhteen syytä olla vähintään hyvin varuillaan.

Parhaista pikavippivertailuista haluttu laina löytyy myös erittäin helposti. Esimerkiksi vippihaku.net –vertailusivuston vippivertailussa on mahdollista rajata hakutuloksia mm. ikärajan mukaan, jolloin hakutuloksista saa vaivattomasti rajattua pois sellaiset luotot ja luotontarjoajat, joiden ikäraja on itselle liian korkea. Kyseisessä vertailussa voi myös mm. määrittää haluttujen maksuerien määrän. Näin voit helposti määrittää haluavasi maksaa lainasi takaisin useammassa, kuin yhdessä maksuerässä.

vippihaku.net:n vippivertailusta löytyy runsaasti erisuuruisia vippejä ja muita lainoja 50 eurosta aina jopa 1000 euroon saakka. Vaikka kyseisestä vertailusta löytyy useita kymmeniä eri luotontarjoajia, on sinne listattu vain luotettavimmat toimijat, ja esimerkiksi erilaisista ns. tekstarihuijauksista epäillyt palvelut on jätetty kokonaan vertailun ulkopuolelle.

Vertailun alaosassa näkyy, milloin vertailu on viimeksi päivitetty, ja tämän artikkelin kirjoitushetkellä vertailun viime päivityksestä on aikaa vain seitsemän vuorokautta, eli kyseisen sivuston pikalainavertailu on varmasti ajantasainen. Jos etsit lainaa netistä, mutta haluat saada vippisi edullisimpaan mahdolliseen hintaan, tutustu ihmeessä!

Leave a Comment