Lainaa 20000 euroa ilman takaajaa?

On monta tapaa saada lainaa 20000 euroa. Yksi niistä on internet. Lukuisissa internetin lainapalveluissa 20000e laina on vain muutaman klikkauksen päässä. Voit saada lainaa astumatta edes ulos ovesta. Nettilainaaminen sopii kaikille, myös ujoille.

20 000 euron lainan voivat saada raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt, joiden maksukyky on riittävä. Hakijan täytyy siis käydä töissä tai saada eläkettä. Maksuhäiriömerkintä on ehdoton este 20 000 euron lainan ja minkä tahansa muunkin lainan saamiselle. Lainayhtiöt haluavat, että asiakas on aikaisemmin hoitanut raha-asiansa moitteetta. Ei kuitenkaan haittaa, jos olet joskus maksanut laskusi myöhässä.

20000e lainaa voi hakea yhdessä puolison kanssa. Perheen yhteiset isot hankinnat, kuten autot ja pesukoneet, on hyvä tehdä yhdessä niin riski on pienempi. Myös puolison on silloin oltava luottokelpoinen. Tarkista lainapalvelusi kotisivuilta, tarjotaanko yhteisvastuullista lainaa.

Älä tyydy mihin tahansa 20 000 e lainaan. Kannattaa etsiä laina, jonka ominaisuudet ovat hyviä ja hakijalle sopivia. Pitkä maksuaika on joillekin tärkeä. Tietenkin moni kiinnittää huomiota edulliseen hintaan. Osa hakijoista haluaa joustavan maksuajan, joten esim. mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin on tärkeä saada. Joustavaa lainaa saa myös ottamalla tililuoton, mutta luottotileissä luottoraja on usein maksimissaan 5000 e.

Usein lainalle on annettava takaaja tai vakuus, esim. asunto, auto tai muu arvokas omaisuus. 20000e laina on täysin mahdollista saada, vaikka ei pystyisi tarjoamaan lainalle takaajaa tai vakuutta. Useat lainafirmat myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Se on helppo tapa ottaa lainaa 20000e.

Kun olet saanut lainaa 20 000e, maksat sitä takaisin pienissä erissä joka kuukausi. Laina-aika on tavallisesti useiden vuosien mittainen, esim. 5-10 vuotta. Laadi budjettisi siten, että palkasta jää rahaa lainan lyhentämiseen. Mikäli ajaudut pitkäaikaisempiin hankaluuksiin, pyydä apua velkaneuvonnasta.

Jos et tarvitse isoa lainaa, kuten 20 000e lainaa, on tarjolla myös pieniä pikaluottoja. Pikavipin tai luottotilin saa itselleen nopeasti ja vähäisillä selvityksillä. Tarvitset lähinnä verkkopankkitunnukset. Pikavipit ja luottotilit ovat tavallisesti 50 – 2000 e suuruisia. Pikavipin voi saada tilille heti. Pikavippi auttaa pieniin menoihin, kuten tilapäiseen rahojen loppumiseen ennen palkkapäivää.

Leave a Comment