Credit24 palvelusta joustoluottoa edullisesti

Credit24.fi-palvelun omistaa on IPF Digital Finland Oy, joka on osa kansainvälistä International Personal Finance Plc konsernia. IPF Digital Finland Oy:llä on yli 700 000 asiakasta ja kaksi tuotemerkkiä.

Credit24.fi-palvelusta on mahdollista hakea Joustolimiittiä. Se on asiakkaan tarpeen mukaan joustava luotto, jota asiakas voi nostaa hänelle myönnetyn luottokaton mukaan pienemmissä tai isommissa erissä. Joustolimiittiä voi hakea 19 vuotta täyttänyt henkilö. Hakijalla pitää olla myös nettipankkitunnukset, jolla hän tunnistautuu hakiessaan luottoa sekä pankkitili, jolle hän nostaa rahaa. Hakija tarvitsee myös matkapuhelinliittymän. Luoton korko on 40,9% ja nostokulut ovat 6,95%/nosto. Korkoa asiakas maksaa vain siitä summasta, jonka hän on nostanut rahaa omalle pankkitilille.

Lainahakemus tehdään Credit24.fi-sivustolla. Pyydettäessä asiakas toimittaa lisäksi liitteet, jotka voivat olla esimerkiksi tulotodistuksia. Mikäli lainahakemukseen tarvitaan liitteitä, asiakas voi ne hakemuksen lähettämisen jälkeen toimittaa Credit24.fi:n asiakaspalveluun.

Tutustu tarkemmin Credit24 palveluun tästä

Asiakas maksaa nostamansa lainan kuukausittaisissa maksuerissä. Minimimaksuerä on vain viisi euroa. Halutessaan asiakas voi maksaa myös isommissa erissä tai koko lainan kerralla. Mahdollista on myös hakea maksuvapaita kuukausia tarvittaessa.

Credit24 Online-palvelussa asiakas voi katsoa omia tietoja, hakea ja ottaa käyttöön lisäpalveluja tai seurata laskutusta. Asiakaspalvelu on avoinna joka arkipäivä klo 9 – 17.00. Luottopalvelu on avoinna joka päivä ja luottopalvelun aukioloaikojen puitteissa asiakkaan tilille rahanostot maksetaan. Luottohakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Leave a Comment